Відпочинок у Тунісі: навіщо їхати?
Памʼятки Тунісу
Нічне життя у Тунісі
Відпочинок у Тунісі з дітьми
Молодіжний відпочинок у Тунісі
Віза до Тунісу
Екстрені контакти в Тунісі
Валюта та гроші у Тунісі
Ціни в Тунісі
Інтернет у Тунісі
Транспорт у Тунісі
Митниця & Tax Free в Тунісі
Оренда авто в Тунісі
Кухня Тунісу: що спробувати?
Погода в Тунісі по місяцям
Шоппінг у Тунісі: що привезти?
Туроператори по Тунісу
Найкращі готелі Тунісу
Які національні страви туніської кухні? Вина Туніса? Яку випічку спробувати в Тунісі?
Туніська кухня багата на аромати та смаки, поєднуючи впливи середземноморської, арабської та французької кухонь. Ось кілька страв, які варто скуштувати під час подорожі до Тунісу.
Знаковий напій Тунісу – це чай, заварений із м'ятою та кедровими горішками. Його готують дуже міцним, а аромат цього унікального поєднання неможливо передати словами.
Стосовно кави, то в Тунісі її п'ють міцною, додаючи при варінні багато кардамону.
Серед інших популярних напоїв Тунісу варто згадати різноманітні свіжі соки та пальмове молоко, яке особливо популярне в південних регіонах країни.
В цій країні також розвинене виноробство, яке пропонує різноманітні червоні, білі та рожеві вина. Крім того, тут виробляють пиво під маркою «Сельтія», а також лікер із фініків, відомий як тибарин, та горілку на основі фініків та інжиру, яку називають буху.